neděle 27. dubna 2014

Jaro je tady, zkouškové s ním.

Takže je zde prostor pro další příjemné odpoledne v plné polní, ale protože ve dvou se to lépe táhne, tak jsem na seminární práci pracovala se spolužákem, a to jsme každý z jednoho konce světa. A ačkoli bychom se radši procházkovali každý po tom svém, zvolili jsme menší zlo a sešli jsme se ve středu.
Kavárna Mapami, která se nachází kousek od ekonomické fakulty, nás opět nezklamala. Objevili jsme ji někdy na začátku roku a od té doby se tam rádi vracíme. Je zde velmi milé prostředí, které v zadní části doplňuje krásná Marylin Monroe (opravdu tam je, běžte se přesvědčit). Na výběr je mnoho nápojů a samozřejmě našich oblíbených kukáv. Tentokrát jsme volili velké cappuccino a klasické espresso s mlékem. Chybná nebyla ani jedna volba, ačkoli se mi zdá, že na velké cappuccino potřebujete být přímo hladoví, tohle vás svým objemem musí i zasytit! Ke každému nápoji se podává malá sušenka a k espressu i sklenice vody.

Protože jsme museli podat výkon a vyplivnout cca 8 listů seminární práce, bylo nutné se posilnit. Ani zde jsme neudělali chybný tah. Banánový dortík s margotkou a stejně tak jablečný s ořechy - nezklamal. Chuťové pohárky umíraly rozkoší a dortíky mizely jako na závodě. Mimochodem spolužák vyhrál. Nicméně po tomto zážitku nám šla práce jedna báseň, a tak nebyl problém odevzdat ji včas, v řádném termínu.

Doufám, že zde brzy zavítáme znovu, protože trávit čas v této kavárně stojí i za přesunutí procházkování na jiný slunečně prosvícený den.

Žádné komentáře:

Okomentovat